Masterton Enduro

2nd July 20172017 CENTRAL ENDURO SERIES

Section	Description	Distance	Time	Avg Speed	Check	Opens	at
					Start	10:00	On the bridge
1	TRANSPORT NOTE: On the road! Be CAREFUL!	3km km	5 min	36 kph	Check 1	10:05	The next bridge
2	TT 1 & TT 2 & TT 3 Junior TURN RIGHT after TT2, miss gorge NOTE: Rolling fuel stop at woolshed 1 hour in	50 km	115 min	26 kph	Fuel 1 Check 2	12:00	Back on bridge
3	TRANSPORT NOTE: On the road! Be CAREFUL!	3 km	5 min	36 kph	Check 3	12:05	Next bridge
4	TT 4 & TT 5 INTERMEDIATES and JUNIORS miss Gorge, turn right after TT2 NOTE: Rolling fuel stop at woolshed 1 hour in NOTE: BTW, might be a bit slippery	50 km	94 min	32 kph	Fuel 1 Check 4	13:39	By bridge
	Total:		03:39		JUNIOR & TRAIL FINISH		
5	TRANSPORT NOTE: On the road! Be CAREFUL!	3 km	5 min	36 kph	Check 5	13:44	next bridge
6	TT 6 EVERYONE misses gorge & back muddy section NOTE: Rolling fuel stop at woolshed 1 hour in	34 km	66 min	31 kph	Check 6	14:50	On the bridge
	Total:	143 km	04:50	EXPERT & INTERMEDIATE FINISH			

Notes: Fuel 1 at base

Fuel 2 as you pass woolshed out back

TT 1 just after NEXT bridge

TT 2 & TT 4 At the quarry

TT 3 & TT 5 & TT 6 Fast and tight forestry coming home

